Maksutavat

Lisätietoja tilausten maksutavoista.

Updated over a week ago

Mitä maksutapoja verkkokaupassanne voi käyttää?

Yksittäiset ostokset voi tehdä maksukortilla.

SLURP kahvielämyksen voi maksaa Visa, Mastercard ja Visa Electron korteilla.

Yhdistelmäkorteissa credit-numero on isolla kortin etupuolella. Sen sijaan debit-numero on pienemmällä kortin takapuolella. Voit käyttää maksamiseen aivan normaalisti yhdistelmäkortin debit-puolta, jolloin veloitus tapahtuu suoraan pankkitililtäsi, etkä saa luottolaskua. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Mikäli järjestelmä ei hyväksy jotain Visa tai Mastercard korttiasi, voi korttisi asetuksissa olla verkkomaksamiseen liittyviä rajoitteita. Näitä voi muuttaa olemalla yhteydessä kortin myöntäneeseen pankkiin.

Maksaminen Slurpin verkkokaupassa on turvallista SSL- ja 3D Secure -salausten (3D Secure yli 100€ ostoksissa) ansiosta.

• SSL-suojatut maksut.

• Kaikki maksutavat ilman lisämaksua.

Maksukortit:

Saanko ostokselleni kuitin?

Kaikista yksittäisistä ostoksista tulee automaattisesti kuitti sähköpostiin.

SLURP kahvielämyksen kohdalla sähköpostikuitissa näkyy laskutuksen peruste alv-erittelyineen. Omasta tilistä on helposti saatavissa kuitti jokaiselle yksittäiselle kahvitoimitukselle.