Mitä valmistustapaa suosittelette?

Uuttomenetelmiä on monenlaisia, joten kehotamme testaamaan eri menetelmiä löytääksesi suosikkisi!

Tildamaria Turunen avatar
Written by Tildamaria Turunen
Updated over a week ago

Oikean valmistuvan löytäminen on sidoksissa henkilökohtaisiin makumieltymyksiin. Me keitämme kahvia kaikilla mahdollisilla tavoilla mukaan lukien kaikki laitteet, joita myymme sivustollamme. Suosittelemme kokeilemaan eri tapoja ja sitä kautta löytämään oman suosikkisi.

SLURP kahvielämykseen valitsemme mielenkiintoisimmat ja maistuvimmat kahvit valitsemasi valmistustavan mukaisesti. Halutessasi jauhamme kahvin valmiiksi sopivalla jauhatuskarkeudella valitsemallesi valmistustavalle.

Paremman kahvin ABC -sivulta löydät lisätietoa kahvista ja uutto-oppaidemme avulla saat hyödyllisiä vinkkejä eri uuttomenetelmien hyödyntämiseen.
Resepteistä löydät suosikkireseptimme kaikkiin suosituimpiin kahvinvalmistustapoihin.

Olemme mielellämme avuksi, jos kaipaat lisää vinkkejä tai jos jokin kysymys askarruttaa kahvin valmistuksessa! ☕

Lue lisää: