Usein kysytyt kysymykset
SLURP kahvielämys
Kuinka voin maksaa epäonnistuneen veloituksen?

Saitko meiltä viestiä epäonnistuneesta veloituksesta? Tässä ohjeet maksamiseen, jotta kahvielämystilauksesi saadaan jälleen aktiiviseksi.

Tildamaria Turunen avatar
Written by Tildamaria Turunen
Updated over a week ago

Saitko meiltä sähköpostiviestin epäonnistuneesta kahvielämystilauksen veloituksesta? Yritämme veloittaa maksuja vielä toisen kerran, mutta mikäli maksu on epäonnistunut toistamiseen, otamme sinuun yhteyttä.  Syy maksun epäonnistumiseen voi olla esimerkiksi vanhentunut maksukortti tai maksukortin vaihtuminen.

Näin maksat epäonnistuneen maksun ja päivität samalla maksukortin:

1. Kirjaudu Omaa tiliin

2. Mene kohtaan ”kahvielämykset” vasemmalla olevasta valikosta

3. Avaa tauolla oleva tilaus ”katso”-painikkeesta. Jos sinulla on tai on ollut useampi tilaus, näet kaikki tilaukset listana.

4. Valittuasi tauolla olevan tilauksesi, siirry alaspäin kohtaan ”liittyvät tilaukset”

5. Listassa näet tilauksen (#ja numerosarja) ja sen oikealla puolella ”maksa” -napin. Klikkaa painiketta.

6. Päädyt kassa-näkymään, jossa voit valita haluamasi maksukortin (tai lisätä kokonaan uuden kortin ”käytä uutta korttia”-kohdasta). Hyväksy sopimusehdot ja paina lopuksi ”Lähetä tilaus”-painiketta maksaaksesi aiemmin epäonnistuneen maksun. Onnistuneen maksun myötä tilauksesi muuttuu automaattisesti takaisin aktiiviseksi.

Valmista tuli, näin kahvielämystilauksesi on jälleen aktiivinen ja herkullisen kahvin saapuminen on taattu! ☕️✨