1. Kirjaudu sisään omaan Slurp-tiliisi.
  2. Näet tilisi hallintapaneelin (mobiililla vieritä sivua alaspäin).
  3. Klikkaa "Tauko" sen tilauksen kohdalla, jonka haluat tauottaa.

Tauottamisen jälkeen sinulta ei veloiteta mitään, eikä kahvia tule, kunnes taas aktivoit tilauksesi uudelleen.

Huomaa, että sinulle toimitetaan vielä yksi kahvi tauolle laittamisen jälkeen, jos siitä on ehtinyt mennä maksu. Jokainen kahvi veloitetaan 14 vuorokautta ennen toimitusta.

Tilauksen käynnistäminen

Lue ohjeet tilauksen käynnistämiseen täältä.

Did this answer your question?